Bli medlem Ge gåva

Ingredienser (4 port)

  • 400 g skalade räkor
  • (ca 1 kg med skal)
  • 2 dl majonnäs (se recept här i listan till vänster)
  • 2 tsk citronjuice
  • 1 kruka dill
  • salt
« Tillbaka till recept

Skagenröra

Hösten är perfekt för skaldjur

Ingredienser

  • 400 g skalade räkor
  • (ca 1 kg med skal)
  • 2 dl majonnäs (se recept här i listan till vänster)
  • 2 tsk citronjuice
  • 1 kruka dill
  • salt

Gör så här:

1. Hacka dillen.
2. Blanda majonnäs med citronjuice och dill, vänd runt räkorna.
3. Smaka av med salt. Serveras med fördel på en skiva rågbröd, toppat med riven pepparrot och löjrom.

Senast uppdaterad 27 augusti 2018