Bli medlem Ge gåva

Annonser

Allt om Diabetes utkommer med sex nummer per år i en upplaga om ca 25 000 ex. Tidningsläsarna är medlemmar i Svenska Diabetesförbundet, deras anhöriga samt vårdpersonal.

En läsarundersökning visar att läsarna främst vill veta mer om:

  • hur forskningen om diabetes framskrider 
  • kostfrågor och recept 
  • läkemedel 
  • livsstilsfrågor 
  • egenvård 

De människor som har diabetes kan ofta leva ett bra liv och arbeta som vanligt. Det är en starkt informationssökande målgrupp som gärna tar till sig nyheter och är måna om sin hälsa. Svenska Diabetesförbundet är en rikstäckande, ideell organisation.

Digital version

Allt om Diabetes publiceras i en digital version som både e-tidning och app. Startsidan är öppen för alla, och erbjuder provläsning av ett nummer. Hit länkas också artikeltips som publiceras i de sociala kanalerna.

Nominerad till Tidskriftspriset 2021

Allt om Diabetes nominerades till Tidskriftpriset 2021 i kategorin Årets tidskrift fackpress med motiveringen: ”Tidningen Allt om Diabetes lockar till läsning och ger uppmuntran och pepp till läsekretsen utan att för den skull missa allvaret. Modern folkupplysning när den är som bäst.”

Annonsering

Sätt ditt varumärke i fokus för personer som lever med diabetes, vårdprofessionen, forskare, politiker och industrin. 

  • Allt om Diabetes är en go to-källa för kunskap. Fler läsare hämtar ny kunskap om diabetes från tidningen (68%) än vården (50 %) och internet (48%).*
  • 9 av 10 läsare ger tidningen betyget ”bra” eller ”mycket bra”.*

*Diabetesförbundets medlemsundersökning, webbenkät genomförd februari 2021 av Origo group.

Är du intresserad av att annonsera i Allt om Diabetes eller har du frågor kring annonsering? Kontakta Hanna Good, Rabalder Media hanna@rabaldermedia.se , 08 - 501 194 96.

Senast uppdaterad 27 september 2023