
Låt festen börja!
Nyår är den festligaste av aftnar. Fira in det nya året med en lyxig meny med både laxsashimi, brynta pilgrimsmusslor och passionerad glass som ett gnistrande avslut.
Härligt krispiga parmesanchips toppas här med salt löjrom och fräsch citron. Ett superenkelt tilltugg som imponerar.
Nyår är den festligaste av aftnar. Fira in det nya året med en lyxig meny med både laxsashimi, brynta pilgrimsmusslor och passionerad glass som ett gnistrande avslut.
En klassiker i lite ny twist. Rostad blomkålspuré ger en fylligare smak och det brynta smöret en extra smakdimension av vitlök och soja. Som pricken över i toppas rätten med mjälla pilgrimsmusslor och krispiga rotfruktschips.
Här bjuds på en lättare dessert som även kan serveras på stående fot. För vem känner inte igen sig i att det börjar krypa i benen efter en lång och pratglad middag?