Bli medlem Ge gåva

Ingredienser (4 port)

  • 1 burk matjessill (200 g)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk finhackad dill
  • ½ rödlök, finhackad
  • 2 hårdkokta ägg
  • salt
  • peppar
« Tillbaka till recept

Gubbröra

Gubbröran är en riktig klassiker och här serveras den på ett gott knäckebröd, men den är lika god på ett grovt bröd eller varför inte till små färskpotatisar?

Ingredienser

  • 1 burk matjessill (200 g)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk finhackad dill
  • ½ rödlök, finhackad
  • 2 hårdkokta ägg
  • salt
  • peppar

Gör så här:

Gör så här

  1. Hacka matjessill och ägg.
  2. Finhacka lök och dill.
  3. Rör ihop majonnäs och crème fraiche, lägg i resterande ingredienser och smaka av med salt och peppar. 
  4. Servera på knäckebröd.

Källa: lindasgoda.blogspot.se

Senast uppdaterad 27 augusti 2018