Bli medlem Ge Gåva

"Takeovers" och gästinlägg

Då och då kör vi "takeovers" och gästinlägg på vår Instagram. I grund och botten innebär detta att du har möjlighet att dela dina upplevelser, erfarenheter och insikter kopplade till diabetes på Ung Diabetes instagram-konto. Målet är att sprida och dela kunskap, inspirera varandra och skapa en gemenskap där vi tillsammans kan växa genom att ta del av varandras berättelser.

"Takeovers"

Under en takeover får du tillgång till Ung Diabetes Instagram-konto under vanligtvis fyra dagar för att dela dina upplevelser och tankar genom inlägg och stories samt interagera med våra följare. Du har full frihet att välja om du vill fokusera på ett specifikt ämne, som till exempel sport, resor, matlagning eller helt enkelt ge oss en inblick i din vardag med koppling till diabetes.

Gästinlägg

Ett gästinlägg innebär att vi vid ett tillfälle publicerar ett inlägg som du har skapat. Det kan exempelvis vara en eller flera bilder med tillhörande text eller en video.

 

 Låter det intressant? Gör din intresseanmälan nedan! 

 

Observera att detta är en allmän intresseanmälan som inte syftar till en särskild tidsperiod eller varken garanterar eller binder dig till en takeover eller ett gästinlägg. Om din anmälan blir aktuell, kontaktar vi dig för att återigen stämma av intresset och potentiella tidsramar mm.

 

Intresseanmälan: Takeover och gästinlägg

Är du intresserad av en "take-over" eller ett gästinlägg?
Senast uppdaterad 14 augusti 2023