Bli medlem Ge Gåva

Du och din diabetes, hur mår ni?

Ung Diabetes vill att du ska må bra trots livet med en påfrestande kronisk sjukdom. 2024 har vi särskilt fokus på psykisk ohälsa/hälsa.

Vi jobbar på att få till förbättringar inom detta område i diabetesvården, exempelvis i form av en bättre tillgång till psykosocial stöd om du behöver det samt en bättre övergång mellan barn- och vuxenvården.

För att vi ska lyckas med vårt arbete vore det oerhört värdefullt för oss om du som är mellan 15 år till 30 år vill svara på vår enkät HÄR.

Genom att svara på våra frågor hjälpar du oss att hjälpa er, så att vi kan fortsätta vårt påverkansarbete gentemot beslutsfattare inom vården och politiken samt via opinionsbildning i media.

Personuppgifter

Det är förstås helt frivilligt att delta i undersökningen. Inga individuella svar från undersökningen redovisas och du är på inget sätt förpliktigat att lämna fritextsvar om inte du vill det. Uppgifterna från enkäten kommer vi att behålla i 18 månader. Du kan när som helst dra tillbaka dina svar från denna undersökning genom att kontakta oss på fragor@diabetes.se. Här kan du också ställa frågor om enkäten.

Till dig som mår dåligt

Om du upplever oro, nedstämdhet eller liknande finns det alltid hjälp att få: Mind (telenr: 90 101), Bris (telenr: 116 111) eller Jourhavande Medmänniska (telenr: 08 702 16 80, kl: 21-06). 

Vid akuta lägen eller vid tankar på självmord, ring alltid 112!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bli medlem

Bli medlem

Vi slår hål på myter och fördomar, ger stöd åt forskning och påverka beslutsfattare. Vi sprider kunskap för den som lever med diabetes och blir en mötesplats för människor i samma situation.Ju fler vi blir desto starkare blir vår röst. 

Bli medlem
Få stöd

Få stöd

Gå med i Svenska Diabetesförbundet och få stöd! Person med diabetes, anhörig eller på annat sätt berörd spelar ingen roll. Det här är ditt förbund, genom hela livet med diabetes.

Läs mer om Få stöd
Senast uppdaterad 16 april 2024