Bli medlem
Ge en gåva

Insamlingstips

Tycker du det känns mycket att samla in 2 097 kr på egen hand? Vi har samlat lite tips för att underlätta för dig.

Keb 17 är både ett stort personligt äventyr – men det är också ett tillfälle att uppmärksamma diabetes och öka kunskapen och förståelsen för vår dagliga kamp. Vi ska visa att vi är högre än våra toppar och dalar.

För att uppmärksamma diabetes tror vi att insamling är ett bra verktyg och om alla vi deltagare samlar in 2 097 kr så bidrar vi med 41 940 kr. Vi har listat några bra och roliga sätt för att göra detta. Du kan såklart starta en egen insamling även om du inte följer med oss upp på toppen. Vi är glada för alla som vill vara med och stötta.

För den pysslige

  • Köp hem lite extra mjöl, sätt på ugnen och baka muffins eller något annat gott. Bjud hem dina kompisar och hälsa dem välkomna till ditt temporära café där en muffins kostar 20 spänn
  • Berätta för dina vänner att det har öppnat en ny restaurang och att du gärna vill att de kommer dit. Den är lite dyr, men har väldigt god mat. Tillaga din favvo-rätt och om det bjuds på dricks så bjuder du på efterrätt också.
  • Det finns ingen inflation när det kommer till armband. Pärla på och sälj på skolan, jobbet, till vänner och obekanta

För den lata

  • Arrangera en biokväll hemma hos dig. Sälj biljetter och sätt på en bra film. Du kan antingen be dina vänner att ta med sig snacks, eller så poppar du lite popcorn och säljer till överpris.

För den superaktive

  • Fråga om du får panten på jobbet under en period
  • Auktionera ut en träff med dig
  • Kontakta dina lokala företag på orten och se om de vill bidra med pengar eller prylar som du kan auktionera ut

Fler idéer? Googla på fundraising ideas och internet kryllar med bra idéer.

Lycka till!

Senast uppdaterad 15 december 2016