Bli medlem
Ge en gåva

Bestiga Kebnekaise

Att bestiga Kebnekaise är en tuff prövning. Att göra det med en diabetesdiagnos är ännu tuffare. Diabetes är en ständig kamp mot höga och låga blodsockervärden. Genom att bestiga Sveriges högsta topp vill vi visa att vi är större än våra toppar och dalar.

Insamlingskampanj

I samband med bestigningen vill vi uppmärksamma diabetes och samla in pengar. Målet är att samla in 209 700 kronor som vi skänker till Diabetesfonden och Life for a Child. Diabetesfonden är Diabetesförbundets forskningsfond som delar ut anslag till forskingsprojekt som berör alla typer av diabetes och Life for a Child arbetar för att förse barn i utvecklingsländer med insulin. Två väldigt viktiga ändamål tycker vi! 

Tack till våra sponsorer

         

Insamling #KEB17

Stötta vårt projekt i Ung Diabetes samtidigt som du både bidrar till diabetesforskning samt hjälper barn i utsatta länder att få tillgång till insulin!

Till insamlingen
Deltagare

Ett härligt gäng engagerade personer med diabetes står inför en stor utmaning - att bestiga Sveriges högsta topp! Läs mer om vad de olika deltagarna tänker kring att bestiga Kebnekaise.

Läs mer om Deltagare

30 unga deltagare med diabetes ska genomföra en av de tuffaste prövningarna som finns i Sverige, att bestiga Kebnekaise. Samtidigt uppmärksammar vi diabetes med en insamlingskampanj till diabetesforskningen och till projektet Life for a Child.

Läs mer om projektet
Senast uppdaterad 31 oktober 2016