Bli medlem
Ge en gåva

Surf camp i Varberg 2018

Mellan den 10-12 augusti beger sig Ung Diabetes till Apelviken för att testa vågorna!

Vi kommer tillsammans att under 3 dagar få uppleva havet och känna på dess krafter genom att testa på vågsurfing och olika varianter av SUP (Stand up Paddling).

Ta chansen att tillsammans med andra som har diabetes utmana er själv och er sjukdom genom att följa med oss på årets surfcamp! 

Praktisk information

Fredag 10 augusti
Ankomst till hotellet på förmiddagen, lunch, 1 pass med instruktörer samt middag och gemensamma aktiviteter.

Lördag 11 augusti
2 pass ledda av instruktörer som bestäms beroende på väderförhållanden, lunch och grillmiddag på stranden.

Söndag 12 augusti
1 pass med instruktörer, lunch och avfärd hem.

Övrig information

Aktiviteten är för medlemmar mellan 18-30 år.

Kostnad på deltagare är 2100 kr (10% av anmälningsavgiften går oavkortat till Life For A Child och Diabetesfonden) och då ingår mat, boende och aktiviteter (inklusive utrustning) under alla dagar samt bussresa tur och retur Göteborg - Varberg. Resa till och från Göteborg står deltagaren för själv.

Anmälan är bindande och betald anmälningsavgift återbetalas ej (undantag vid läkarintyg). Observera dock att den administrativa avgiften på 200 kr ej återbetalas.

Sista anmälningsdag är 16 maj 2018När anmälningstiden är slut kommer du att bli kontaktad av Ung Diabetes som bekräftar att du har fått plats på lägret och ger dig mer information.

Anmälan är stängd!

Uppdatering 11 juni 2018:
Vi har tyvärr upplevt tekniska problem med intresseanmälningarna på hemsidan till både seglarläger 8-13 juli och surfcamp 10-12 augusti. Det har visat sig att vissa som anmält sig inte har kommit med på listan över intresseanmälningar samt att vissa inte fått ett bekräftelsemail på sin anmälan.

Vi i Ung Diabetes är ledsna över detta och beklagar det inträffade. Vi kan dessvärre inte göra något åt de personer som inte finns med på våra listor men arbetar för att säkerställa att detta problem inte uppstår i framtiden. 

Vi ber er som inte har hört något från oss, men som har anmält sig, att ta kontakt med oss via mail: aktiviteter@ungdiabetes.se. Bifoga gärna bekräftelsemailet om ni mottog det vid er intresseanmälan. 

Senast uppdaterad 22 april 2018