Bli medlem
Ge en gåva

Seglarläger i Stockholms skärgård

I sommar kommer Diabetesföreningen i Skånes län tillsammans med Ung Diabetes att segla i Stockholms skärgård och nu har du chansen att hänga med!

Under 5 dagar kommer vi få testa att styra, navigera och hålla utkik samt lära oss hur man hissar, river och skotar segel. Under dagarna seglar vi runt i Stockholms skärgård för att sen under kvällarna lägga till på olika öar för aktiviteter som grillning, spel och mycket mer! Lägret är en unik möjlighet att träffa och umgås med andra ungdomar som har diabetes. Vi ser fram emot att träffa dig för att tillsammans skapa minnen för livet!

Hoppas vi ses i sommar!

Praktiskt information

Söndag 8 juli 2018
Ankomst till Stockholm och gemensam avfärd från T-centralen till Beckholmen där skeppet avgår. Segling på eftermiddagen och aktiviteter under kvällen.

Måndag 9 juli - Torsdag 12 juli 2018
Segling under dagarna. Gemensamma aktiviteter och fritid under kvällen med olika inslag.

Fredag 13 juli 2018
Segling under förmiddagen. Ankomst till Beckholmen för gemensam avfärd till T- centralen.

Övrig information

Flera hålltider kommer med informationen i ett senare utskick.

Resan är för medlemmar i åldrarna 15-18 år. Med på resan är två ledare från Ung Diabetes och två diabetessjuksköterskor. Utöver detta finns 5 besättningsmän från stiftelsen S/Y Ellen ombord.

Kostnad per deltagare: 1800 SEK och då ingår mat, boende och aktiviteter under respektive datum samt resa tur och retur Stockholms Central och Beckholmen. Observera att deltagarnas resa till och från T-centralen i Stockholm inte ingår.                  

Anmälan är bindande och betald anmälningsavgift återbetalas ej (undantag vid läkarintyg. Observera dock att den administrativa avgiften på 200 kr ej återbetalas).

Sista anmälningsdag är 27 april. När anmälningstiden är slut kommer du att bli kontaktad av representanter från Ung Diabetes som bekräftar att du har fått plats på lägret och ger dig vidare information samt betalningsinformation.

Anmälan är stängd!

 

Uppdatering 11 juni 2018:
Vi har tyvärr upplevt tekniska problem med intresseanmälningarna på hemsidan till både seglarläger 8-13 juli och surfcamp 10-12 augusti. Det har visat sig att vissa som anmält sig inte har kommit med på listan över intresseanmälningar samt att vissa inte fått ett bekräftelsemail på sin anmälan.

Vi i Ung Diabetes är ledsna över detta och beklagar det inträffade. Vi kan dessvärre inte göra något åt de personer som inte finns med på våra listor men arbetar för att säkerställa att detta problem inte uppstår i framtiden. 

Vi ber er som inte har hört något från oss, men som har anmält sig, att ta kontakt med oss via mail: aktiviteter@ungdiabetes.se. Bifoga gärna bekräftelsemailet om ni mottog det vid er intresseanmälan. 

Senast uppdaterad 22 mars 2018