Bli medlem
Ge en gåva

Vinterläger i Jukkasjärvi

Min Stora Dag bjuder tillsammans med Ung Diabetes in till ett av Min Stora Dags äldsta och populäraste läger - nämligen vinterläger uppe i Jukkasjärvi.

Under en långhelg i mars kommer vi njuta maximalt av vad vintern har att erbjuda och du kommer träffa nya kompisar att dela nya upplevelser med. Under några dagar kommer vi besöka ICE Hotel, åka skoter, prova på isskulptering, testa pimpelfiske och matlagning på Torne älv, åka hundspann och spana efter norrsken. Förutom alla häftiga äventyr kommer vi också umgås och laga mat tillsammans i Jukkasjärvi Prästgård som blir vårt hem för helgen. Gården ligger vackert belägen vid Torne Älv. På kvällarna slappar vi, kanske spelar vi ett musikquiz eller ett sällskapsspel eller ser en film. Alla aktiviteter kommer anpassas efter deltagarna och vädret.

Min Stora Dag står för resa, boende, mat, aktiviteter samt transporter under helgen.

Praktisk information

Datum
15 - 18 mars 

För vem?
Ungdomar mellan 14 - 18 år

Resa
Min Stora Dag bokar och bekostar alla resor.

Till Jukkasjärvi åker vi nattåget som avgår från Stockholm till Kiruna på torsdagskvällen och hem kommer vi flyga till Arlanda på söndag eftermiddag.

Min Stora Dag kommer och boka resor till och från Stockholm i de fall deltagaren bor utanför Stockholm. Inför flygresan är det viktigt att deltagarna har giltig id/pass för att kunna visa upp vid resan.

Boende
Vi kommer alla att bo tillsammans på Jukkasjärvis Prästgård där vi tillsammans lagar mat och umgås. Vi bor i rum med våningssängar, uppdelat tjejer och killar med en ledare i varje rum.

Övrig information
Under lägret gäller deltagarens egen försäkring. Målsman ansvarar själv för att kontakta försäkringsbolaget för att kontrollera hur den egna försäkringen täcker deltagaren under arrangemanget.

 

Anmälan är nu stängd!

 

Senast uppdaterad 22 januari 2018