Bli medlem Forskning

Feel Good Helg i Östersund

I höst arrangerar vi i Ung Diabetes en feel good helg i Östersund för personer med diabetes.

Är du mellan 18 till 30 år och är medlem i Svenska Diabetesförbundet är du mer än välkommen att hänga med oss på en helg i Östersund tillsammans med andra som har diabetes. 

Vi kommer att ha en helg fylld med lugna stunder i spaavdelningen men vi kommer också ha fartfyllda aktiviteter som skidor samt andra trevligheter efter väder. Helgen kommer att ske med start torsdagen den 17 november och avslutas söndagen den 20 november. Låter detta som något som JUST DU BEHÖVER?! Då tycker vi att du ska anmäla dig till denna helg. Vi hoppas på att du vill ta chansen att få dela erfarenheter och lära känna nya människor med diabetes och samtidigt ha en fantastisk helg!

Anmälan öppnar den 26 september och stängs den 31 oktober.

 Anmäl dig här.

Om du inte har fått ett bekräftelsemail vänligen kontakta oss på mailen: aktiviteter@ungdiabetes.se . 

Övrig information:

Aktiviteten är för medlemmar mellan 18-30 år. 

Kostnad på deltagare är 2500 kr och då ingår mat, boende och aktiviteter under alla dagar. Resan till och från Östersund betalas av deltagaren själv.

Anmälan är bindande och betald anmälningsavgift återbetalas ej (Undantag vid läkarintyg. Observera dock att den administrativa avgiften på 200 kr ej återbetalas). 

Sista anmälningsdag är 9 oktober 2022. När anmälningstiden är slut kommer du att bli kontaktad av Ung Diabetes som bekräftar att du har fått plats på lägret och ger dig mer information. 

Preliminärt schema för helgen kommer vid bekräftad plats. 

Har ni några frågor kan ni höra av er till oss via mail aktiviteter@ungdiabetes.se

Med vänliga hälsningar, Alexander och Jennifa aktivitetsansvariga i Ung Diabetes råd. 

Resevillkor:

§1. Deltagaren skall vara medlem i Svenska Diabetesförbundet.

§2. Deltagaren skall vara mellan 18-30 år. 

§3. Deltagare skall kunna sköta sin diabetes själv. Det finns ingen som kommer att kontrollera om deltagaren tar insulin/kollar blodsocker etc.

§4. Deltagaren skall ha med sig de diabeteshjälpmedel som deltagaren behöver under feelgood-helgen, såsom insulin, blodsockermätare etc. Deltagaren ansvarar även för att ha med sig känningshävande (exempelvis druvsocker).

§5. Lägret är alkoholfritt. Detta innebär att även deltagaren ej får konsumera alkohol under lägret.

§6. Ung Diabetes tar ej ansvar för deltagarna eller deras agerande, så som skadegörelse.

§7. Ung Diabetes arrangerar sina resor i samarbete med en researrangör och tar därför ej ansvar för eventuella ändringar som researrangören gör.

§8. Representanterna från Ung Diabetes fungerar som länk mellan deltagarna och researrangören och är inte lägerledare. Det är researrangören som har ansvaret för att det som utlovats i bokningen fungerar.

§9.  Ung Diabetes ansvarar för att ge information till researrangören gällande specialkost och allergier men det är researrangören som har det slutgiltiga ansvaret att tillmötesgå detta.

§10. Anmälan är bindande. Deltagaravgiften återbetalas ej, med undantag för läkarintyg då allt utom en administrativ avgift på 200 kr återbetalas.

 

Senast uppdaterad 20 oktober 2022