Bli medlem Ge Gåva

Ungdomsläger på Isaberg Mountain Resort

Häng med Ung Diabetes på årets ungdomsläger på Isaberg Mountain Resort!

11-14 juli kommer årets ungdomsläger att äga rum på sveriges roligaste äventyrsberg - Isaberg Mountain Resort utanför Jönköping! Under dagarna kommer vi tillsammans att pröva på olika aktiviteter såsom höghöjdsbana och rodel. På kvällarna kommer vi att äta middag, basta och allmänt umgås och ha det trevligt. Dagarna kommer förutom att innehålla oförglömliga äventyr också ge möjlighet till att träffa andra personer som lever med diabetes, där tankar och erfarenheter kan utbytas. 

  • Du som deltagare behöver vara medlem i Svenska Diabetesförbundet
  • Medlemsavgiften är 500 kr 
  • Du bekostar själv dit- och hemresa (men vi kommer att stå för en gemensam transport mellan Nässjö och Isaberg för er som har lättare att ta sig till Nässjö).
  • Du måste vara mellan 15-18 år när lägret äger rum
  • Du lever själv med någon typ av diabetes

Vi kommer tillsammans att bo i stugor på Isaberg Mountain Resort. Till lägret medföljer tre lägerledare från Ung Diabetes råd, samt en sjuksköterska. Lägret är en aktivitetsläger, och du förväntas ta med kläder efter väder! Vi hoppas att vi ses där.

Är det någonting mer du undrar över, tveka inte att höra av dig på aktiviteter@ungdiabetes.se eller till våra aktivitetsansvariga, Klara, Lauryn och Lukas. 

Sista anmälningsdag är 6/6!

Resevillkor:

Senast uppdaterad 22 maj 2024