Bli medlem
Ge en gåva

Ung Diabetes söker rådsmedlem

Ung Diabetes söker nu tre nya rådsmedlemmar med ansvar för antingen aktiviteter, lokalt engagemang eller kommunikation. Ansökan ska vara inne senast den 4 augusti. Du hittar mer information om respektive område på länkarna nedan.

Ung Diabetes letar just nu efter dig som är mellan 15-30 år och som vill bli vår nästa aktivitetsansvarig. Som aktivitetsansvarig kommer du vara nyckelperson i planeringen för vårt årliga ungdomsläger samt de aktiviteter vi anordnar för våra äldre medlemmar. Arbetet innefattar hela lägerprocessen, bland annat kontakt med lägergårdar, skriva inbjudan, budgetplanering, kontakt med deltagare och självklart själva genomförandet av lägret.

Läs mer om Aktivitetsansvarig

Vi letar efter dig som är intresserad av ideellt engagemang och vill göra livet lättare för andra unga med diabetes. Vi i Ung Diabetes söker en ny rådsmedlem mellan 15-30 år som vill hjälpa oss utveckla vår organisation och fånga upp diabetesengagemang från hela landet - och vi hoppas att just du vill söka! 

Läs mer om Ansvar för lokalt engagemang

Tycker du att allmänheten vet alldeles för lite om hur det är att leva diabetes? Vill du jobba tillsammans med andra unga som också brinner för diabetesfrågor, och få en chans att påverka? Vi i Ung Diabetes söker en ny rådsmedlem mellan 15-30 år som vill engagera sig i arbetet kring diabetes - och vi hoppas att just du vill söka!

Läs mer om Kommunikationsansvarig
Senast uppdaterad 21 juli 2017