Bli medlem
Ge en gåva

Ung Diabetes söker Rådsmedlemmar!

Ung Diabetes söker nu tre nya rådsmedlemmar med ansvar för antingen aktiviteter, lokalt engagemang eller påverkansarbete. Ansökan ska vara inne senast den söndag den 18 november. Du hittar mer information om respektive område på länkarna nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi letar efter dig som är intresserad av ideellt engagemang och vill göra livet lättare för andra unga med diabetes. Vi i Ung Diabetes söker en ny rådsmedlem mellan 15-30 år som vill hjälpa oss utveckla vår organisation och fånga upp diabetesengagemang från hela landet - och vi hoppas att just du vill söka! 

Läs mer om Ansvar för lokalt engagemang

Vi letar efter dig som är intresserad av ideellt engagemang och vill göra livet lättare för unga med diabetes. Vi i Ung Diabetes söker en ny rådsmedlem mellan 15-30 år som vill hjälpa oss utveckla vår organisation och brinner för att påverka samhället, politiker och omgivning med frågor gällande diabetes - och vi hoppas att just du vill söka! 

Läs mer om Ansvar för påverkansarbete

Ung Diabetes letar just nu efter dig som är mellan 15-30 år och som vill bli vår nästa aktivitetsansvarig. Som aktivitetsansvarig kommer du vara nyckelperson i planeringen för vårt årliga ungdomsläger samt de aktiviteter vi anordnar för våra äldre medlemmar. Arbetet innefattar hela lägerprocessen, bland annat kontakt med lägergårdar, skriva inbjudan, budgetplanering, kontakt med deltagare och självklart själva genomförandet av lägret. Vi letar efter en energisk person som gillar att planera samt organisera olika aktiviteter med god fantasi!

Läs mer om Ansvar för aktiviteter
Senast uppdaterad 21 juli 2017