Bli medlem
Ge en gåva

Kick-off

Vår vision är att göra livet lättare för unga med diabetes och att skapa ett nätverk över hela Sverige, något som vi gärna vill att du hjälper oss med. Målet är att du ska få inspiration och de verktyg som krävs för att kunna genomföra ett projekt på hemmaplan.

Skapa mötesplatser eller insamling

Projektet du driver kan vara alltifrån att anordna mötesplatser för unga genom exempelvis sport eller musik, till att föreläsa om diabetes eller samla in pengar till forskning. Under helgen kommer vi att jobba med teman som projekt och kommunikation. Vi kommer tillsammans ta oss igenom workshops och diskussioner samt ta del av inspirerande föreläsningar.

Vem söker vi då till denna helg?

Vi riktar oss till alla våra medlemmar, i åldern 15–30 år, som har viljan att driva egna projekt inom diabetesfrågor. Inga förkunskaper krävs, såväl nya deltagare som tidigare deltagare är välkomna att ansöka. Visst låter det som något för dig? 

Praktisk information

Helgen äger rum den 13-15 april 2018 med start på fredagen kl.15.00 och avslut på söndagen kl.15.00. Vi kommer hålla till på hotell Fars Hatt i Kungälv, 15 minuter norr om Göteborg.

Mat och logi anordnas kostnadsfritt av Ung Diabetes, från mellanmål på fredag eftermiddag till mellanmål innan avfärd på söndagen. Deltagare ansvarar för och betalar resan på egen hand. 

Anmälan är nu stängd!

Du som anmält dig kommer bli kontaktad av Ung Diabetes, detta för att få bekräftat om du fått en plats eller inte. Vid återbud efter accepterad deltagarplats debiteras en avgift på 200 kronor.

Senast uppdaterad 2 augusti 2016