Bli medlem
Ge en gåva

Kick-off 2017

Vår vision är att göra livet lättare för unga med diabetes och att skapa ett nätverk över hela Sverige, något som vi gärna vill att du hjälper oss med. Målet är att du ska få inspiration och de verktyg som krävs för att kunna genomföra ett projekt på hemmaplan.

Skapa mötesplatser eller insamling

Projektet du driver kan vara alltifrån att anordna mötesplatser för unga genom exempelvis sport eller musik, till att föreläsa om diabetes eller samla in pengar till forskning. Under helgen kommer vi att jobba med teman som ledarskap, projekt och kommunikation. Vi kommer tillsammans ta oss igenom workshops och diskussioner samt ta del av inspirerande föreläsningar.

Vem söker vi då till denna helg?

Vi riktar oss till alla våra medlemmar, i åldern 15–30 år, som har viljan att driva egna projekt inom diabetesfrågor. Inga förkunskaper krävs, såväl nya deltagare som tidigare deltagare är välkomna att ansöka. Visst låter det som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Praktisk information

Helgen äger rum den 7–9 april 2017 med start på fredagen klockan 15.00 och avslut på söndagen klockan 15.00. Vi kommer hålla till på ett konferensboende i Stockholmsområdet. Mat och logi anordnas kostnadsfritt av Ung Diabetes, från mellanmål på fredag eftermiddag till mellanmål innan avfärd på söndagen. Deltagare ansvarar för och betalar resan på egen hand. Sista anmälningsdagen är 1 mars 2017.

Anmälan till kick-off 2017 är nu stängd

Senast uppdaterad 2 augusti 2016