Bli medlem
Ge en gåva

Diabetesprojektet

Välkommen till Diabetesprojektet - inspirationshelg för ditt engagemang tillsammans med Ung Diabetes!

Ung Diabetes vision är att göra livet lättare att leva med diabetes och skapa nätverk för unga över hela Sverige. Har du en projektidé och vill engagera dig så vill vi gärna ha med dig till Diabetesprojektet. Under helgen kommer du få hjälp med att starta igång ditt projekt, lyssna på inspirerande föreläsningar och träffa andra engagerade personer - allt för att du ska lyckas optimalt med ditt diabetesrelaterade projekt!

Vilka letar vi efter?

Vi söker medlemmar som är 15-30 år, har en grundidé och viljan till att driva ett eget projekt rörande diabetesfrågor eller ett projekt som gör livet enklare för unga med diabetes. Engagemang ligger till grund för att lyckas så inga förkunskaper krävs. Såväl nya deltagare som tidigare deltagare är välkomna att ansöka. Ta chansen och var med denna helg!

Känner du att du vill engagera dig men inte vet hur? Tips på projekt att starta kan vara att föreläsa, anordna mötesplats i din stad med t.ex. aktiviteter för unga med diabetes eller samla in pengar till förmån för diabetes. Endast fantasin sätter stopp! Spana gärna in våra sociala medier också för att se tidigare projekt som drivits av våra medlemmar.

Efter helgen är målet att du ska ha en bra grund för att kunna genomföra ditt projekt. Vi vill sedan att du under året planerar och genomför ditt projekt själv eller i grupp. Med dig på resans gång kommer du kunna få hjälp och stöttning av handledare från Ung Diabetes Råd.

Praktisk information

När: 19 - 20 september 2020

Vart: Digitalt (via Zoom eller google meet)

Helgen består utav två halvdagar (ca 5 timmar/dag).

Det är kostnadsfritt att delta under projekthelgen.

Du anmäler dig via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 31 augusti 2020. Du som anmält dig kommer bli kontaktad av Ung Diabetes när anmälningstiden är slut för att få bekräftat om du fått en plats eller inte. Anmäl dig nu då vi har begränsat antal platser! 

Har du frågor? Kontakta lokalt@ungdiabetes.se

Glada hälsningar,
Ung Diabetes Råd

Senast uppdaterad 6 juli 2020