Bli medlem
Ge en gåva

Kick-off 2018

I april är det dags för kick-off, nu för fjärde året i rad! En helg fylld med diskussioner, workshops och intressanta föreläsningar. Kom ihåg att ansöka! Läs mer om Kick-off 2018

Välkommen till Ung Diabetes!

Ung Diabetes är en del av Svenska Diabetesförbundet och finns till för personer med diabetes mellan 15 och 30 år. Läs mer om Välkommen till Ung Diabetes!

Vi arbetar med att sprida information, inspiration och stöd till unga med diabetes och personer i deras omgivning.

Vill du veta vad som händer i Ung Diabetes? Läsa om pågående projekt och kanske ta del av intressanta evenemang nära dig? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev som kommer minst 4 gånger per år!

Läs mer om Nyhetsbrev
Kick-off

Har du länge varit sugen på att engagera dig inom diabetes och bidra till att unga med diabetes får en mer rättvis vardag? Då är kick-offen definitivt något för dig!

Läs mer om Kick-off
Vårt arbete

Ung Diabetes består av ett ideellt råd på åtta unga vuxna som arbetar för att göra vardagen lättare för människor som lever med diabetes. Det innefattar bland annat samt att minimera konsekvenserna av diabetes både för de som själva lever med sjukdomen och för deras närstående.  

Läs mer om vårt arbete
Fråga om diabetes

Kanske undrar du vilket år insulinpumpar började användas eller så är du en mamma som inte vet hur hon ska hjälpa sin son som inte tar sitt insulin? Kanske är det frågor som du inte känner dig bekväm med att ta upp inför din läkare eller något som du helt enkelt glömde att ta upp sista gången du var där?

Ställ din fråga till vår frågetjänst!

Läs mer om Fråga om diabetes
Träna med diabetes

Att träna när du har diabetes är inte alltid så lätt. Det kan till och med vara lite läskigt när du har ett blodsocker du måste hålla koll på. Här har vi samlat tips och stöd för dig som trots din diabetes vill leva aktivt!

Läs mer om Träna med diabetes