Din sökning efter resulterade i
Det är lättast att rulla brödet om du kavlar tunt. Färdiggräddat bröd fungerar bra som pizzabotten. medium Blanda alla ingredienser på vanligt sätt. Låt
medium Blanda alla torra ingredienser i en plastpåse så du kan ta med det på resa eller utflykt. Blanda ner vätskan i påsen och arbeta ihop till en deg genom att knåda
Vinägerstekt cheriepotatis me kruspersilja och smetana På sommaren har vi ofta tid att anstränga oss lite mer med maten. Samtidigt är det semester och ledigt och större möjligheter
medium 1. Blanda vatten och salt tills saltet helt lösts upp. 2. Portionera fisken i fyra jämnstora bitar och rimma därefter i saltlagen i 20 minuter. 3. Ta upp fisken och torka
medium 1. Hacka lök, morot och fänkål grovt. 2. Fräs skaldjursskalen och grönsaker i olja i en rymlig kastrull på hög värme tills de tagit färg, cirka
medium 1. Skär bort och släng den ”trådiga” nederdelen och placera sedan rotsellerin i en ugnssäker form. 2. Baka den hel, med skalet kvar, till en innertemperatur
Limemarinerad sallad med avokado och dill En lyxig och enkel sallad att ha till sommarens grillfester. En lyxig och enkel sallad att ha till sommarens grillfester - med lime, avokado och
medium 1. Blanda vinäger, sötningsmedel och rödbetsjuice i en kastrull och låt koka upp. 2. Skala löken och låt den sjuda med hel i lagen tills den mjuknat något,
Laga en klassisk och värmande nässelsoppa. medium 1. Blanchera hastigt nässlorna i saltat vatten, cirka 20 sekunder. Lägg dem därefter direkt i isvatten.
medium 1. Skär tomaterna i skivor och dela varje skiva på mitten. 2. Skär mozzarellaosten i små kuber. 3. Klipp över färsk basilika, finhackad rödlök, samt
Varför inte pröva ett bröd med nässlor som huvudråvara? medium 1. Skölj nässlorna noga. Koka upp dem med 5 dl vatten och låt koka några minuter.
medium Bryt blomkålen till små buketter, försök få bort så mycket av stammen som möjligt då den är mycket grövre och inte picklas i samma takt som
Pocherat ägg och grillat fröbröd Enkla läckerheter till påskfesten! Pocherat ägg och grillat fröbröd - enkla läckerheter till påsk! medium Koka
medium 1. Smält smöret i en kastrull med lätt krossade vitlöksklyftor. Lägg fiskfiléerna på en plåt och slå över smör och vitlöksklyftor.
medium 1. Lägg mandlarna på en plåt och rosta i ugn på 150° tills de är gyllenbruna, ca 15 min. 2. Hacka mandlar och örter grovt samt riv osten. Fördela ost,
medium Lyft sillen ur lagen och lägg på en plåt som passar i en rök. Häll rökspånet i en röklåda och tänd lådan. Lägg i
Amerikansk coleslaw på klassiskt vis med senap och majonnäs i dressingen. Ett måste till hamburgaren men även god till kyckling. medium Finstrimla kålen. Skala och
medium 1. Mixa allt utom örter, limesaft och crème fraiche till fin konsistens. 2. Häll upp såsen i en kastrull och koka ca 10 min. Mixa ihop med alla örter, limesaft och
medium 1. Blanda alla ingredienser i en bunke till en smidig deg. Forma till bollar och kavla ut till valfri tjocklek. 2. Grädda tortillabröden i en varm, torr panna till fin färg
Chiafrön har blivit omåttligt populära i mathälsokretsar och finns numera att få tag på i de flesta matvaruaffärer. Detta är en vacker och enkel efterrätt