
Parmesanchips med löjrom och citron
Härligt krispiga parmesanchips toppas här med salt löjrom och
fräsch citron. Ett superenkelt tilltugg som imponerar.
Här bjuds på en lättare dessert som även kan serveras på stående fot. För vem känner inte igen sig i att det börjar krypa i benen efter en lång och pratglad middag?
1. Dela och gröp ur passionsfrukterna. |
2. Mixa fryst mango, apelsinjuice, kvarg och ingefära slätt med stavmixer. Rör ner hälften av passionsfrukten. |
3. Servera en klick av glassen i champagneglas, toppa med extra passionsfrukt och mynta. Häll på kombucha och servera direkt! |
97 kcal
14 g kolhydrater
0,6 g fett
3 g protein
Recept: dietisterna Johanna Andersson och Caroline Wilbois
Foto: Sofia Kallner
Härligt krispiga parmesanchips toppas här med salt löjrom och
fräsch citron. Ett superenkelt tilltugg som imponerar.
Nyår är den festligaste av aftnar. Fira in det nya året med en lyxig meny med både laxsashimi, brynta pilgrimsmusslor och passionerad glass som ett gnistrande avslut.
En klassiker i lite ny twist. Rostad blomkålspuré ger en fylligare smak och det brynta smöret en extra smakdimension av vitlök och soja. Som pricken över i toppas rätten med mjälla pilgrimsmusslor och krispiga rotfruktschips.
Svenska Diabetesförbundet
Box 5098
121 16 JOHANNESHOV
Besöksadress
Arenavägen 45, 17tr
Ge en gåva
Swish: 900 77 41
BG: 900-7741