Bli medlem Ge gåva

Ingredienser (4 port)

  • 200 g vitkål
  • 1 morot
  • 1⁄2 gul lök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1⁄2 dl majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1⁄2 krm svartpeppar
« Tillbaka till recept Generell receptbild

Klassisk coleslaw

Klassisk coleslaw

Ingredienser

  • 200 g vitkål
  • 1 morot
  • 1⁄2 gul lök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1⁄2 dl majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1⁄2 krm svartpeppar

Gör så här:

Finstrimla kålen. Skala och riv moroten. Skala och finhacka löken. Blanda med crème fraiche, majonnäs, senap, salt och peppar. Låt stå i kyl minst 1 timme.

Senast uppdaterad 27 augusti 2018