Små frallor med smak av morot.
Smula jästen i en bunke. Värm havredrycken till fingervärme och tillsätt husk. Låt svälla 10 min. Slå vätskan över jästen och rör om. Tillsätt övriga ingredienser. Arbeta degen 10 min.
Låt jäsa under bakduk i bunken 30 min. Arbeta ihop degen.
Slå upp degen på mjölat bakbord. Dela i 12 bitar. Lägg bitarna på bakpappersklädd plåt eller i muffinsformar (pensla gärna formarna med lite olja). Låt jäsa under bakduk i 20 min. Grädda i mitten av ugnen, 200°C, i ca 15 min. Låt svalna under bakduk.
Svenska Diabetesförbundet
Box 5098
121 16 JOHANNESHOV
Besöksadress
Arenavägen 45, 17tr
Ge en gåva
Swish: 900 77 41
BG: 900-7741
Kontakta oss