Bli medlem
Ge en gåva

Senaste numret

I Allt om Diabetes #4 kan du bland annat läsa mer om hur Gladys del Pilar lever med diabetes typ 2. Dessutom skriver vi om hur livet med kronisk sjukdom kan leda till trötthet.

 

Att leva med diabetes och aldrig kunna ta ledigt från sjukdomen leder för vissa till en form av utbrändhet som kan ha både fysiska och psykiska orsaker. Allt om Diabetes har bland annat intervjuat den norska psykologen Jon Haug, som specialiserat sig på utbrändhetsproblematiken hos diabetespatienter och myntat uttrycket "diabetisk slitenhet". Han bidrar i detta nummer med några goda råd för att hantera situationen.

Artiklar du kan läsa direkt på webben:

Heta Stolen: Vi frågar Mårten Lindström i Läkemedelskommittén om Freestyle Libre.

I fouks: Tröttheten är ständigt närvarande för många personer med diabetes. Läs mer om trötthet och hur du kan hantera den. 

Vill du läsa mer?

Som medlem får du tidningen direkt hem i brevlådan och har möjlighet att läsa när det passar dig. Är du inte medlem? Läs mer och anmäl dig här!

Nästa nummer

Allt om Diabetes #5 2017 landar i din brevlåda  i oktober. 

Vi slår hål på myter och fördomar, ger stöd åt forskning och påverka beslutsfattare. Vi sprider kunskap för den som lever med diabetes och blir en mötesplats för människor i samma situation.

Ju fler vi blir desto starkare blir vår röst. Ta del av alla medlemsförmåner och tryggheten i att ha en stor organisation i ryggen.

Bli medlem
Senast uppdaterad 27 oktober 2016