Bli medlem
Ge en gåva

Inspirationsföreläsning med Mia Törnblom

Under riksstämman bjuds det på en inspirationsföreläsning av Mia Törnblom. Mia är föreläsaren och utbildaren som alltid ger 100% av sig själv, och lite till. Hon är otroligt skicklig på att läsa av en grupp och/eller en verksamhets behov, och kan tack vare sin gedigna erfarenhet plocka fram precis det som behövs i varje givet sammanhang.

Mia vet exakt vad som är mest givande för åhörarna att få till sig, oavsett om hon pratar kommunikation, konflikthantering, självledarskap eller teamutveckling. Hon är specialist på att måla upp scenarier med hög igenkänningsfaktor, vilket dels gör hennes budskap lätta att applicera på den egna situationen, plus att vi får skratta väldigt mycket tillsammans!

Mia har hjälpt tusentals personer till utveckling och är på riktigt en av Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare. Hon gör allt ifrån att coacha individer i självledarskap till att sprida inspiration genom föreläsningar eller hålla längre utbildningar. Typen av verksamhet varierar stort och oavsett om Mia jobbar med ledningsgrupper i näringslivet eller svenska damlandslaget i fotboll, så tenderar samarbetena att fortsätta över lång tid eftersom de visar sig vara så givande.

När Mia inte föreläser driver hon, tillsammans med sin man, utbildningsföretaget MT ledarskap. De arbetar framgångsrikt med individutveckling, ledarskapsstöd, samt organisations- och teamutveckling. Dessutom har Mia skrivit 10 böcker, vilka tillsammans har sålts i miljoner ex, både i Sverige och internationellt. Mia har fått flera utmärkelser som talare, både i Sverige och Norge.

Bland Mias superkrafter finns också en högkoncentrerad positiv energi, vilken är svår att inte bli smittad av. Kombinationen mellan glädjen/humorn och de verkligt konkreta metoderna för utveckling är nyckeln till varför Mias föreläsningar är så uppskattade. Även om man gapskrattat halva tiden så går man därifrån och känner att ”äntligen blev det konkret och görbart”! Många gånger har Mia varit det avgörande startskottet när en individ eller arbetsgrupp behövt hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar.

Senast uppdaterad 28 februari 2018