Bli medlem
Ge en gåva

Linda Blom

Ledamot

linda.blom@diabetes.se

Jag arbetar just nu på Jobbex som arbetsledare! Ett privat företag som är en aktör under arbetsförmedlingen. Där jobbar med att handleda människor i olika faser i livet för att de ska ta sig närmare den reguljära arbetsmarknaden! Coachar och arbetar sida vid sida för att tillsammans skapa nya vägar åt individen.

Har en bakgrund inom restaurang som kock, servitris, kallskänka mm, så mitt intresse för kostens betydelse har funnits med länge!

Mitt engagemang är inte så gamalt men jag har ändå hunnit med en del sedan jag startade Bolla Diabetestankar 2011, det var då allt började!

Jag älskar glädjen och den uppskattning man får för det man gör när man skapar olika möten för personer med diabetes och andra människor som på något vis har en anknytning till diabetes, oavsett typ! Konferenser, läger, fikaträffar mm!

Tillsammans bygger vi broar och vi får aldrig ge upp fighten om att sprida kunskap om vår, oavsett typ, gemensamma nämnare; diabetes!

Jag brinner lite extra för att engagera barn och ungdomar/unga vuxna då en bra start är så viktig för att kunna acceptera! Jag själv har dålig erfarenhet från min debut och vill inte att andra ska få uppleva det! Jag vill göra skillnad genom att locka fler medlemmar till Svenska Diabetesförbundet via sociala medier och andra mötesplatser!

Senast uppdaterad 22 maj 2018