Bli medlem
Ge en gåva

Höstprogram 2020

Vi hoppas att du har haft en avkopplande och skön sommar. Nu börjar snart hösten att närma sig och nya evenemang är på gång.

Som alla känner till har vi varit tvungna att ställa in nästan alla aktiviteter under våren på grund av den rådande coronapandemin. I skrivande stund vet vi inte heller hur det blir framöver. Vi planerar dock att ha en del möten i vår föreningslokal men ej i så stor omfattning som vanligt.

Som du ser innehåller vårt program ej så många aktiviteter som tidigare, men vi hoppas att några skall passa just dig. Vi hoppas att kunna ha ett fullödigt program till våren, om omständigheterna förbättras gällande viruset.

Världsdiabetesdagen är speciell för oss alla och vi vill gärna framhålla denna dag, som i år uppmärksammas lördagen den 14 november. Var god se sidorna 12 och 13 i programmet som du hittar nedan. 

Avslutningsvis tackar vi för generösa bidrag och gåvor, som ger oss möjlighet att driva verksamheten framåt. Vi riktar också ett stort tack till alla som på olika sätt hjälper till i föreningen. Vi vill naturligtvis även framföra ett stort tack till våra föreläsare.

Mycket välkommen till våra arrangemang!

Styrelsen
Laila Jandelin

Senast uppdaterad 1 oktober 2020