Bli medlem
Ge en gåva

Df I Helsingborg m o

Välkommen till Diabetesföreningen i Helsingborg med omnejd!

Vi tycker att alla ska få leva ett långt och friskt liv med diabetes, fritt från orättvisor och fördomar. Genom att sprida kunskap och förståelse i Helsingborg med omnejd är vi en stark röst på lokal nivå.

Ta chansen att träffa andra som lever med diabetes. Vi arrangerar möten och aktiviteter för den som vill engagera sig, utbyta erfarenheter eller bara umgås.   

Vi erbjuder intressanta föreläsningar, aktiviteter för barn och ungdom samt i samarbete med länsföreningen utbildningar och läger. Vill du hjälpa till vid olika arrangemang och aktiviteter för mer information -  e-post helsingborg@diabetes.se

Välkommen att kontakta oss om du vill bli medlem i föreningen eller om du har några frågor.

Vårt upptagningsområde

Föreningen är en av landets äldsta diabetesföreningar och bildades den 7 december 1942. Idag har föreningen cirka 440 medlemmar, men det finns plats för många många fler! Upptagningsområdet är främst Helsingborgs och Bjuvs kommuner.

Vi slår hål på myter och fördomar, ger stöd åt forskning och påverka beslutsfattare. Vi sprider kunskap för den som lever med diabetes och blir en mötesplats för människor i samma situation.

Ju fler vi blir desto starkare blir vår röst. Ta del av alla medlemsförmåner och tryggheten i att ha en stor organisation i ryggen.

Bli medlem

Kontakt

  • Adress: Kurirgatan 1
  • 254 53 Helsingborg
  • Epost: helsingborg@diabetes.se

Styrelse

Ordförande

Petra Walfridsson

Sekreterare

Joakim Uppsäll-Sjögren

Kassör

Fredrik Löndahl
Senast uppdaterad 9 augusti 2016