Bli medlem
Ge en gåva

Diabetesgala

Sveriges första TV-gala för diabetes direktsänds på Världsdiabetesdagen den 14 november från Grand hotell i Stockholm. Syftet är att samla in så mycket pengar som möjligt till forskningen samt att sprida kunskap om sjukdomen. Galan kommer visas kl 20.00 i TV3, Viafree och Viaplay

Biljetter till galan

Biljetter till galan släpps måndagen den 2 oktober 2017 och länk till biljettförsäljnigen kommer finnas på Diabetesförbundets hemsida samt på Diabetesförbundets och Diabetesfondens facebooksidor. 

Biljetterna är 250 till antalet, priset är inte satt än men kommer ligga på en rimlig nivå och det är först till kvarn som gäller. Alla intäkter från biljettförsäljningen går direkt till Diabetesfonden. Galan är främst uppbyggd som en TV-gala och gjord för att visas i TV, vilket påverkar antalet biljetter. 

Starta egen insamling redan idag

Vill ni vara med och bidra kan ni starta en egen insamling redan idag. Gå in på Diabetesfondens hemsida för mer information. 

Diabetesgala för ökad kunskap och mer pengar till forskning

Diabetesförbundet har inlett ett treårigt samarbete med MTG (Modern Times Group) för att öka svenskarnas kunskaper om diabetes och få in mer pengar till forskning. Satsningen innebär en rad gemensamma aktiviteter som till exempel:

  • En Diabetesgala i TV3 per år
  • Ett faktaprogram om diabetes i TV3 per år
  • Radio- och TV-reklam i MTG:s radio- och TV-kanaler
  • Viafree-serie om Ung Diabetes KEB-projekt

Just nu pågår arbetet för fullt med att planera galan som äger rum i höst. Under tiden kan du ta del av alla positiva reaktioner som kom efter tillkännagivandet!

MTG (Modern Times Group) är en underhållningskoncern med en rad TV- och radiokanaler som t ex TV3, TV6, TV8, Viafree, Viasat, RixFM och Lugna favoriter. 

Senast uppdaterad 5 juni 2017