Bli medlem
Ge en gåva

Diabetesgala

Sveriges första TV-gala för diabetes direktsänds på Världsdiabetesdagen den 14 november från Grand hotell i Stockholm. Syftet är att samla in så mycket pengar som möjligt till forskningen samt att sprida kunskap om sjukdomen. Galan kommer visas kl 20.00 i TV3, Viafree och Viaplay

Biljetter till galan

Biljetter till Diabetesgalan 2017 släpptes måndagen den 2 oktober kl 09.30 och tog slut oväntat fort och även kölistan är fulltecknad. Vi är överväldigade av det positiva intresset som finns för en diabetesgala!

Följ diabetesgalans Facebooksida Diabetesgalan för de senaste uppdateringarna om galan.

Starta egen insamling redan idag

Vill ni vara med och bidra kan ni starta en egen insamling redan idag. Gå in på Diabetesfondens hemsida för mer information. 

Diabetesgala för ökad kunskap och mer pengar till forskning

Diabetesförbundet har inlett ett treårigt samarbete med MTG (Modern Times Group) för att öka svenskarnas kunskaper om diabetes och få in mer pengar till forskning. Satsningen innebär en rad gemensamma aktiviteter som till exempel:

  • En Diabetesgala i TV3 per år
  • Ett faktaprogram om diabetes i TV3 per år
  • Radio- och TV-reklam i MTG:s radio- och TV-kanaler
  • Viafree-serie om Ung Diabetes KEB-projekt

Just nu pågår arbetet för fullt med att planera galan som äger rum i höst. Under tiden kan du ta del av alla positiva reaktioner som kom efter tillkännagivandet!

MTG (Modern Times Group) är en underhållningskoncern med en rad TV- och radiokanaler som t ex TV3, TV6, TV8, Viafree, Viasat, RixFM och Lugna favoriter. 

Senast uppdaterad 5 juni 2017