Bli medlem Ge gåva

Minnesgåva vid begravning

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra en närstående som gått bort.

Minnesgåva till Örnsköldsviks Diabetesförening

Så här går du tillväga om du vill ge en gåva till Örnsköldsviks Diabetesförening i samband med begravning. Kyrkorna och begravningsbyråerna har idag begränsad möjlighet att hjälpa till med förmedling av gåvor till olika fonder, då det idag finns så enormt många olika fonder. Man hänvisar då till de olika fondernas/föreningarnas hemsidor.

För vår förening gäller följande:

  • Betala in pengar, på bg 5332-1535 eller swisha till nr 123 147 86 01 (dock minst 100 kr för att vi ska skicka ett minnesblad) samt ring Lars Persson i styrelsen på mobilnr: 073-830 36 46 som då skriver & skickar minnesbladet. Observera att detta gäller vid en gåva till Örnsköldsviks Diabetesförening!
  • Vi önskar även adress till den församling/begravningsbyrå som minnesbladet ska skickas till. Vi gör alltid vårt yttersta för att hälsningen ska komma fram i tid.
  • Vi har ingen möjlighet att skriva minnesblad om ni inte kontaktar Lars i första hand eller någon annan i styrelsen.

 

Vill du istället ge en minnesgåva till Svenska Diabetesförbundet

Din minnesgåva möjliggör framsteg inom forskningen med mål att lösa diabetesgåtan. Vi jobbar för ett friskt liv för alla med diabetes och en framtid utan sjukdomen. Klicka här: Minnesgåva (diabetes.se)

 

Tack för er gåva!

Senast uppdaterad 30 mars 2024