Bli medlem Ge gåva

Fiskeutflykt

05 oktober 2019 11:00 — 14:00
Plats : Sidsjön
Organisatör : Medelpads Diabetesförening

Vi inbjuder till en fiskeutflykt i samarbete med Sportfiskarna Västernorrland och Sundsvalls sportfiskeklubb

FISKEUTFLYKT TILL SIDSJÖN

 

Medelpads diabetesförening inbjuder, i samarbete med Sportfiskarna Västernorrland och Sundsvalls sportfiskeklubb medlemmar och anhöriga i diabetesföreningen till fiskeutflykt till Sidsjön.

 

Sportfiskarna och Sundsvalls sportfiskeklubb kommer att informera om sjön, vilka fiskar som finns där, vilka fiskemetoder du kan använda dig av och lite om Allemansrätten. Du kan prova på olika metoder att fiska; meta, flugfiska, fiska med jerkbait efter gädda och/eller fiska med drag och du kan få hjälp av medlemmar från Sundsvalls Sportfiskeklubb med att sätta på masken, flugan eller draget och om du inte tidigare fiskat, hur man gör.

 

Om du inte har eget spö så får du låna spö och tillbehör på plats. I Sidsjön är det förbjudet att fiska med powerbite, majs eller med levande bete. Majs och Powerbite gör så att fisken blir förstoppad och dör. Ta på oömma och varma kläder och skor/stövlar.

 

Medelpads diabetesförening bjuder på grillade hamburgare med dricka och kaffe.

 

Datum för utflykten är den 5 oktober kl 11.00—14.00.

 

Välkommen till en förhoppningsvis trevlig och givande fiskedag och som man säger i sportfiskekretsar (om uttrycket ursäktas) ”Skitfiske på er”.

 

Om du har några frågor om fiskeutflykten, hör av dig till

Cathrine Svensk, tfn 079-347 91 98 eller via mail: cathrine.svensk50@gmail.com

 

Styrelsen

 

OBS. Vi otjänligt väder (regn och rusk) ställs utflykten in)

Senast uppdaterad 16 september 2019