Bli medlem Ge gåva

Barnläger

01 september 2022 15:00 — 03 september 2022 11:30
Plats : Barnens Ö - Väddö i Roslagen
Organisatör : Roslagens, Hufvudstadens och Södertälje Diabetesföreningar arrangerar tillsammans detta läger

Varmt välkomna på diabetesläger på Barnens Ö 1-3 september 2022

 Hej!

Roslagens, Södertäljes och Hufvudstadens diabetesföreningar har i år gemensamt planerat ett diabetesläger för barn. Lägret kommer äga rum norr om Stockholm, och nu börjar det bli dags att anmäla sig!

Vi startar torsdag eftermiddag 1/9 från ca 15:00 och avslutar lägret lördag 3/9 cirka 11:30. Syftet med lägret är att lära sig mer om sin diabetes, utbyta erfarenheter, lära känna andra barn och familjer med diabetes och att ha kul.

Lägret vänder sig till barn födda 2010–2016 och en vårdnadshavare. Programmet kommer att bestå av föreläsningar, gruppsamtal och fysiska aktiviteter både inomhus och utomhus. Vissa aktiviteter gör föräldrar och barn tillsammans och andra aktiviteter är åtskilda. Vissa aktiviteter är riktade till de yngre barnen och andra till de äldre men några gör vi gemensamt.

Kostnad: 750 kr/person som är medlem i Svenska diabetesförbundet. Lägret vänder sig som sagt till barn och minst en vuxen behöver anmälas ihop med som mest 2 barn. För de som inte är medlemmar kostar det ytterligare 250 kr / person. Betalning sker senast den 27/8 betalningsinformation kommer efter att ni fått en bekräftelse på er anmälan.

Lägerprogram skickas ut i samband med bekräftelse på anmälan i början av sommaren och då bifogas även en kontaktlista över alla deltagare så att ni lätt kan kontakta varandra för eventuell samåkning ut till barnens ö.

Anmälan senast 19/6 på https://forms.gle/ZBLq7XRg4mum3c7p8

Vill du engagera dig? Vi skulle uppskatta att du som vårdnadshavare anger i anmälan om du kan tänka dig att ställa upp som extra barnledare något pass, om du kan tänka dig bidra med någon programpunkt eller rent av vill ansvara för någon aktivitet. Kontakta oss för detaljer kring det. 

Boende: Lägret håller hus på Barnens Ö. Där kommer vi bo på Granö gård, som består av flertalet flerbäddsrum i olika storlekar och en stor matsal. Gården har nära till skog och vatten, innefattar en bollplan och har en egen badplats med brygga och bastu. Ungefär 150m från gården finns närmsta busshållplats som heter “Granö Gård”.

Vi hoppas få riktigt roliga och givande dagar tillsammans!

Kontakt: Har du några frågor eller funderingar kring program, anmälan eller innehåll kan du kontakta kursledare Emelie sms: 070-767 71 22 alt mail: dahlgren.emelie.95@gmail.com Har du frågor om betalning, kontakta Södertälje diabetesförening: Röstbrevlåda: 073-648 91 31 // mail: sodertalje@diabetes.se 

Senast uppdaterad 22 juni 2022