Bli medlem Ge gåva

Barndiabetesläger

09 augusti 2024 10:30 — 11 augusti 2024 14:30
Plats : Gransnäs lägergård
Organisatör : Region Jönköpings Diabetesförening

Välkomna på läger!

Nu är vi i gång och planerar för årets läger för barn och unga på Gransnäs lägergård utanför Aneby, lägret anordnas genom Diabetesföreningen i Region Jönköpings län. På lägret kommer du att träffa andra barn med diabetes i åldrarna 7–14 år. Genom lägret kan vi träffas och ha skoj tillsammans! Vi kommer göra en massa olika aktiviteter så som lek och tävlingar, bada, paddla kanot, ha lägerbål, men framför allt träffa kompisar för livet!

Alla barn födda år 2010-2017 är välkomna fredagen den 9 augusti kl. 10.30, vi börjar med välkomstfika för deltagare och familj och avslutar sedan alla på söndagen den 11 augusti kl.14.30, även då med fika.

Vi tar tacksamt emot en intresseanmälan senast den 1 juni, därefter meddelas vilka som fått en plats eller ej och mer information om lägret kommer då. Det finns plats för 30
deltagare, de som tillhör Region Jönköpings län prioriteras och i övrigt gäller först till kvarn. Ni hittar anmälningsformuläret via denna länk: https://forms.gle/SAdnKG7BriEYcdy79

Kostnaden är 1 200 kr/deltagare, då ingår fika vid lämning och hämtning för alla medföljande. Lägret kommer annars vara föräldrafritt, sjuksköterska finns på plats hela tiden. 

För att få följa med behöver Du eller Dina föräldrar vara medlemmar i Svenska Diabetesförbundet, är Du inte medlem än gå in på www.diabetes.se och bli det! Glöm inte välja rätt lokalförening (den närmast där ni bor) – inom Region Jönköpings län finns tre styck; Höglandet, Jönköping och GGVV (Gislaved, Gnosjö, Värnamo, Vaggeryd)

Vid frågor och funderingar kontakta Per Andreen på 076-771 06 65 eller perandreen1969@gmail.com

Hoppas vi ses på Gransnäs!

Senast uppdaterad 13 februari 2024