Bli medlem Ge gåva

Medlemsresa: Kullabygden

12 augusti 2020 — 13 augusti 2020
Plats :
Organisatör : Diabetesföreningen Norra Älvsborg

Aktiviteten är INSTÄLLD. Flera av de tänkta besöksmålen under resan har meddelat att de inte kommer öppna sin verksamhet under 2020 pga Covid-19. Vi har därför beslutat att ställa in resan och hoppas kunna genomföra den 2021 istället.

Med båttur på Skånes Amazonas
Vi åker söderut genom Halland där vi tar förmiddagskaffe på Lizzies trevliga gårdscafé. Vi tittar även på hantverkarnas alster på Hantverksloftet.

Vi fortsätter till Skäldeviken och går ombord på sightseeingbåten Laxen som tar oss på en tur på Rönne Å som kallas för Skånes Amazonas. Färden går under 7 broar och väl framme vid Ängelholms Stadshus väntar vår buss som tar oss vidare till Tunneberga Gästgivaregård för lunch.

Mätta och belåtna fortsätter vi till Kullabygdens Keramik där ”pottemakaren” Peter Nilsson ger oss en lektion i drejning. Där finns också mycket fint att handla.

Sedan åker vi till Hotellet i Helsingborg där äter vi middag.

Efter frukost åker vi till Sofiero och sedan till Flickorna på Skäret för en förmiddagsfika. Därifrån åker vi till Naturreservat och njuter av utsikten från Kullens Fyr. Sedan åker vi norröver igen och äter lunch på lämpligt ställe och om tid finnes hittar vi på något mer.

OBS! Programmet kan komma att ändras lite.

Bussen avgår från Lilla Edet och kommer plocka upp resenärer i Uddevalla och Trollhättan. Detaljerade tider kommer senare.

Pris
2 450 kronor för Huvudmedlem
2 550 kronor för övriga

I priset ingår buss, hotell med frukost, lunch båda dagar, fika och middag.

Anmälan
Sista anmälningsdag 10 juni 2020.
Anmälan till Siw Fors via siw.fors@diabetesna.se eller 0706-66 07 84.

Anmälan är bindande.

Senast uppdaterad 28 juli 2020