Bli medlem Ge gåva

Medlemskap

Tillsammans är vi starka! Bli medlem i Diabetesförbundet och Diabetesföreningen i Helsingborg med omnejd.

Med ditt stöd ökar våra möjligheter att påverka beslutsfattarna. Så fatta ett klokt beslut idag - bli medlem. Och om du vill är du välkommen på våra medlemsaktiviteter där du får mycket information och möjlighet att träffa andra människor med diabetes. Du får också möjlighet att delta i länsföreningens egenvårdskurser, läger m.m.!

DIABETES ANGÅR INTE BARA DIG UTAN OCKSÅ DINA NÄRA OCH KÄRA - därför erbjuder vi familjemedlemskap till reducerad avgift för dina familjemedlemmar!

Medlemsavgift

From November 2018 har landets alla diabetesföreningar enhetlig medlemsavgift. För mer info här

Avgiften gäller i ett år från inträdet. Ditt medlemskap administreras av förbundskansliet.

 

Bli medlem

Bli medlem

Vi slår hål på myter och fördomar, ger stöd åt forskning och påverka beslutsfattare. Vi sprider kunskap för den som lever med diabetes och blir en mötesplats för människor i samma situation.Ju fler vi blir desto starkare blir vår röst. 

Bli medlem
Tidningen Allt om Diabetes

Allt om Diabetes

Allt om Diabetes innehåller senaste nytt om diabetes, om forskning, om nya hjälpmedel och behandlingsmetoder. Den tar upp aktuella vård- och samhällsfrågor som rör människor med diabetes och deras närstående, men speglar också "vanliga människors" vardag och hur de klarar av sin egenvård.

Som medlem får du tidningen sex gånger per år.

Läs mer om Tidningen Allt om Diabetes
Senast uppdaterad 15 juni 2020