Bli medlem Ge gåva

Helsingborg

Välkommen till Diabetesföreningen i Helsingborg med omnejd!

Vi tycker att alla ska få leva ett långt och friskt liv med diabetes, fritt från orättvisor och fördomar. Genom att sprida kunskap och förståelse i Helsingborg med omnejd är vi en stark röst på lokal nivå.

Ta chansen att träffa andra som lever med diabetes. Vi arrangerar möten och aktiviteter för den som vill engagera sig, utbyta erfarenheter eller bara umgås.   

Vi erbjuder intressanta föreläsningar, aktiviteter för barn och ungdom samt i samarbete med länsföreningen utbildningar och läger. Vill du hjälpa till vid olika arrangemang och aktiviteter för mer information -  e-post helsingborg@diabetes.se

Välkommen att kontakta oss om du vill bli medlem i föreningen eller om du har några frågor.

Vårt upptagningsområde

Landskrona och Svalöv är numera en del av föreningens upptagningsområde efter beslut om samgående.
Föreningen landets äldsta diabetesföreningar i drift  och bildades den 7 december 1942. Idag har föreningen cirka 530 medlemmar, men det finns plats för många många fler! Upptagningsområdet är främst Helsingborgs, Bjuvs, Landskrona och Svalövs kommuner.

Är du över 65 och tycker det är jobbigt med läkemedelsförpackningar?

Låt oss hjälpas åt att göra något åt det. Läs här för mer information

Bli medlem

Bli medlem

Vi slår hål på myter och fördomar, ger stöd åt forskning och påverka beslutsfattare. Vi sprider kunskap för den som lever med diabetes och blir en mötesplats för människor i samma situation.Ju fler vi blir desto starkare blir vår röst. 

Bli medlem

Kontakt

  • Adress: Kurirgatan 1
  • 254 53 Helsingborg
  • Epost: helsingborg@diabetes.se
Senast uppdaterad 23 januari 2024