Bli medlem
Ge en gåva

Malin Kondor

Malin Kondor, nominerad som ledamot i förbundsstyrelsen

Vad kan du tillföra förbundsstyrelsen i fråga om kompetens och erfarenhet?

Jag har bl. a. ekonomisk utbildning samt att jag kan tillföra mycket kunskap genom hur det är att leva med sjukdomen. Jag är driven för att förbättra förutsättningarna för oss och alla runt om kring som lever med diabetes.

Har du tidigare erfarenhet av förtroendeuppdrag/ledaruppdrag?

Jag har erfarenhet från förtroendeuppdrag bl.a. både genom olika diabetesföreningar samt ur andra föreningar då jag även är politiskt engagerad samt att jag även är ordförande för Hyresgästföreningen här i Övertorneå. Jag har suttit som ordförande

I Fagersta diabetesförening under 1 år, jag är för kassör i Norrbottens läns diabetesförening, jag är även ordförande för S-kvinnor i Övertorneå och kassör för Socialdemokraterna i Övertorneå.

Beskriv vad du lärt dig genom dina engagemang.

Det jag har lärt mig är att man måste driva och få med sig folket för att dom ska kunna hantera informationen på rätt sätt och vara saklig när man går ut med informationen till samhället. Det är inte alltid lätt men med tiden dvs man ska ge samhället tid så kommer folket att acceptera och förstå och sen inse hur det faktiskt kan vara. Man måste vara saklig! Men framförallt ingenting är omöjligt.

Hur ser du på att representera förbundet i olika sammanhang? (Prata inför människor, politiker, massmedia etc.)

Att prata med befolkning, massmedia osv är något som jag anser är oerhört viktigt och framförallt nödvändigt men också väldigt relevant och jag är positiv till att göra det, oavsett vem eller vilka jag ska prata till.

På vilket sätt vill du bidra till styrelsearbetet? (t.ex. föreningsvana, ekonomi, intressepolitiskt arbete, marknadsföring)

Jag vill gärna vara med i den stora hela processen dvs både genom min föreningsvana, intressepolitiskt, ekonomiskt, samt marknadsföring.

Vad sysslar du med till vardags?

Jag är en tjej som jobbar inom äldreomsorgen som undersköterska här i Övertorneå kommun.

Senast uppdaterad 27 april 2021