Bli medlem
Ge en gåva

Diabetesforum 2017

Diabetesforum är årets stora mötesplats för alla som har intressen i diabetes och diabetesvård i Sverige. Vi var på plats och filmade under konferensen och här kan du ta del av vårt inspelade material.

TV-gala för diabetesforskning i höst! Diabetesforum inleddes med den glada nyheten om ett samarbete mellan Diabetesförbundet och mediebolaget MTG. Tillsammans gör vi enstor satsning på kunskapsspridning och insamling till forskning.

En diabetesgala är efterlängtad hos deltagarna på diabetesforum. Det är något det talats länge om i diabetesvärlden och den samlade uppfattningen kan kort sammanfattas med ett ord. Äntligen! Se vad Diabetesforums deltagare har att säga.

På Diabetesforum har Anna Manell pratat om VAB för föräldrar till barn med diabetes. Det viktigaste är att alla barn ska ha möjlighet att gå i skolan på lika villkor.

Många glada reaktioner på den stora nyheten under Diabetesforum. Nu hoppas vi på aktiviteter i hela landet i samband med diabetesgalan!

Stig Mattsson, dietist, har genomfört en studie där personer med typ 1-diabetes genomför långlopp

 Längdskidåkaren Robin Bryntesson, som har typ 1-diabetes, engagerar sig för att sprida kunskap

 

Peter Jihde avslutar de två intensiva dagarna med en föreläsning och en kort pratstund med oss. Stort tack till alla som följt oss!

Senast uppdaterad 27 april 2017