Bli medlem Ge gåva

Lawly gör det enklare att upprätta ditt testamente

Lawly och Svenska Diabetesförbundet gör det enkelt för dig att skriva testamente. Vi får allt fler frågor om testamenten och hur man kan testamentera en gåva till oss. För att göra det enkelt för dig har vi ett samarbete med Lawly. Med hjälp av deras tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente. 

Om det uppstår några frågor medan du fyller i testamentet finns deras jurister tillgängliga i chatten eller via telefon. Genom vårt samarbete med juristbyrån Lawly kan du enkelt gå från god tanke till god handling. Skriv ditt testamente direkt på vår hemsida och var trygg med att vi förvaltar din gåva på bästa sätt.

Att testamentera är att ge möjligheter åt andra

Genom att inkludera oss i ditt testamente bidrar du till att göra livet bättre för personer med diabetes. Alla gåvor är välkomna. Så lite som någon procent av din kvarlåtenskap kan göra stor skillnad.

Så här går det till

  1. Svara på frågor. Men hjälp av några frågor skapas ett personligt testamente anpassat efter din situation.
  2. En jurist upprättar avtalet. En neutral jurist från Lawly finns med hela vägen och ser till att ditt testamente blir juridiskt korrekt och precis som du vill ha det.
  3. Avtalet levereras. Ladda ner testamentet direkt eller välj att få det hemskickat.
  4. Underteckna och bevittna enligt instruktionerna. Klart!

Om Lawly

Lawly är en digital juristbyrå specialiserade inom familjerätt och testamenten. Med hjälp av deras tjänst kan du enkelt skriva ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente på din dator, läsplatta eller mobil. Om det uppstår några frågor medan du fyller i testamentet finns deras jurister tillgängliga i chatten eller via telefon.

Läs mer om Lawly här.

 

Senast uppdaterad 8 juli 2024