Bli medlem
Ge en gåva

Bli diabeteshjälte!

Regelbundna gåvor är av stor hjälp för forskningen. Bli månadsgivare och var med och bidra till en framtid utan diabetes. Läs mer om Bli diabeteshjälte!

7 miljoner extra till forskning

Diabetesfonden har tagit beslut om att öka årets anslag till diabetesforskning med sju miljoner, vilket ger en totalsumma om 25 miljoner kronor. Anslagen delas ut till de forskningsprojekt som bedöms hålla den högsta vetenskapliga kvalitén. Läs mer om 7 miljoner extra till forskning

Diabetesgala 2017

Tack för en fantastisk galakväll! Sveriges första direktsända TV-gala till förmån för diabetes ägde rum på Världsdiabetesdagen den 14 november och samlade in hela 5,7 miljoner kronor! Läs mer om Diabetesgala 2017

Välkommen till Diabetesfonden!

Vi jobbar för att alla med diabetes ska kunna leva ett långt och friskt liv och för en framtid utan sjukdomen. Ge en gåva till forskningen Läs mer om Välkommen till Diabetesfonden!

Vår vision är ett friskt liv med diabetes och en framtid utan sjukdomen. Därför stödjer vi forskning kring alla typer och aspekter av diabetes och dess komplikationer.

Stort tack till alla er som skänkt en gåva på 10 000 kronor eller mer under diabetesgalan. Ni har gjort ett betydande bidrag i kampen mot diabetes!

Läs mer om Tack
Företagspaket

Vill ditt företag också kämpa för en framtid utan diabetes. Då kan ni beställa ett företagspaket där ditt företag kan få diplom, banners och mejlsignaturer m.m.

Läs mer om Företagspaket

Är du intresserad av att läsa mer om vilka projekt Diabetesfonden beviljade anslag till förra året? Här är en populärvetenskaplig sammanställning av alla projekt från 2016. 

Läs mer om Beviljade projekt