Bli medlem
Ge en gåva

Välkommen till Diabetesfonden!

För den som har diabetes är varje dag en kamp. Sjukdomen finns alltid där och den tar aldrig semester. För många drabbade och deras anhöriga är varje dag en kamp för att kunna leva ett så vanligt liv som möjligt. Stötta kampen mot diabetes genom att ge en gåva. Läs mer om Välkommen till Diabetesfonden!

Varför bara ta ett steg i rätt riktning?

Ta sex tusen! Med sex tusen steg per dag kan du minska risken för typ 2-diabetes. Läs mer om Varför bara ta ett steg i rätt riktning?

Vår vision är ett friskt liv med diabetes och en framtid utan sjukdomen. Därför stödjer vi forskning kring alla typer och aspekter av diabetes och dess komplikationer.

Testamentera

Att testamentera till Diabetesfonden betyder att ge en gåva för framtiden. Genom att efterlämna en gåva tryggar du framtidens diabetesforskning och bidrar till minskade komplikationer och kanske till och med ett botemedel för nästa generation.

Testamentera och stöd framtiden
Företagspaket

Vill ditt företag också kämpa för en framtid utan diabetes. Då kan ni beställa ett företagspaket där ditt företag kan få diplom, banners och mejlsignaturer m.m.

Läs mer om Företagspaket

Är du intresserad av att läsa mer om vilka projekt Diabetesfonden beviljade anslag till förra året? Här hittar du en populärvetenskaplig sammanställning de projekt som får anslag från Diabetesfonden. 

Läs mer om Beviljade projekt