Bli medlem
Forskning

Välkommen till Diabetesfonden!

För den som har diabetes är varje dag en kamp. Sjukdomen finns alltid där och den tar aldrig semester. För många drabbade och deras anhöriga är varje dag en kamp för att kunna leva ett så vanligt liv som möjligt. Stötta kampen mot diabetes genom att ge en gåva. Läs mer om Välkommen till Diabetesfonden!

Vår vision är ett friskt liv med diabetes och en framtid utan sjukdomen. Därför stödjer vi forskning kring alla typer och aspekter av diabetes och dess komplikationer.

Beviljade projekt

Är du intresserad av att läsa mer om vilka projekt Diabetesfonden beviljade anslag till förra året? Här hittar du en populärvetenskaplig sammanställning de projekt som får anslag från Diabetesfonden. 

Läs mer om Beviljade projekt
Vetenskapliga Rådet

Vetenskapliga rådet är ett rådgivande organ till Diabetesfonden. Rådets uppdrag är att bedöma och prioritera forskningsansökningar, för att sedan ge förslag till styrelsen om vilka som ska få medel ur fonden varje år.

Läs mer om Vetenskapliga Rådet
Butik

Stötta diabetesforskningen! I vår butik säljer vi gosedjuret Bästis där en del av summan går till Diabetesfonden. Där finns också broschyrer och informationsmaterial och annat som ökar kunskapen om diabetes. Välkommen in!

Gå till butiken