
Jag har valt att söta puddingen med lite flytande honung.
Vi använder gärna honung i små mängder dels för att det är gott men också för att
Blanda allt i en skål och förvara torrt i burk med lock
För en portion kokar du 1 dl grynblandning med 1,5 dl vatten och 0,5dl mjölk och en nypa salt i några minuter under omrörning, tills du har fått en konsistens som du tycker är bra.
Näringsvärde Energi Protein Fett Kolhydrater Fibrer
Per portion 155kcal 5g 3g 26g 10g
(grynblandning, mjölk tillkommer)
Jag har valt att söta puddingen med lite flytande honung.
Vi använder gärna honung i små mängder dels för att det är gott men också för att
En banan och ett ägg kan bli ett underbart litet mellanmål. Gör små fina plättar i ett nafs och använd gärna lite mognare bananer som är lätta att mosa och även är lite sötare i smaken.
När det är dags för utflykt så gör jag gärna matiga muffins; som i själva verket inte alls är muffins. Det är snarare en äggsmet som jag fyller med olika godsaker som skinka, ost, soltorkade tomater, spenat… ja; beroende på vad jag har hemma. Det är väldigt gott och praktiskt att ha med sig i matsäcken.
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och beströ en 1½ liters form med fibrex.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt honung eller si
Svenska Diabetesförbundet
Box 5098
121 16 JOHANNESHOV
Besöksadress
Arenavägen 45, 17tr