
1. Blanda vatten och salt tills saltet helt lösts upp.2. Portionera fisken i fyra jämnstora bitar och rimma därefter i saltlagen i 20 minute
Man kan äta det precis som ris till rätter med goda såser, man kan piffa upp den med lite hackade grönsaker och örter, eller bara äta med en klick smör. Jättegott!
Näringsvärde Energi Protein Fett Kolhydrater Fibrer
Per portion 35kcal 2g 0g 5g 3g
1. Blanda vatten och salt tills saltet helt lösts upp.2. Portionera fisken i fyra jämnstora bitar och rimma därefter i saltlagen i 20 minute
Rotfrukter får ofta spela andrafiolen i köket, och det är sällan moroten har huvudrollen. Men det vill kocken Peter Olsson ändra på.Här bjuder han på en pepparbakad morot.
1. Skär bort och släng den ”trådiga” nederdelen och placera sedan rotsellerin i en ugnssäker form.2. Baka den hel, med skalet kvar, till en
Svenska Diabetesförbundet
Box 5098
121 16 JOHANNESHOV
Besöksadress
Arenavägen 45, 17tr