Bli medlem
Ge en gåva

Förbundskonferens

29 april 2017 09:00 — 30 april 2017 12:00
Plats : Scandic Foresta, Herserudsvägen 22, Lidingö, Stockholm
Organisatör : Svenska Diabetesförbundet

Under årets förbundskonferens fortsätter arbetet med framtidsresan. Vi ska tillsammans bygga upp engagemanget för diabetesfrågor – Svenska Diabetesförbundet och alla våra föreningar är verktyget. Hur ser framtidens engagemang ut i förbundet? Vad vill vi åstadkomma tillsammans? Det är frågor som kommer att vara aktuella.

Välkommen till Förbundskonferens och Diabetesforum 27-30/4-2017

Temat för årets förbundskonferens är medlemskap och vår gemensamma målbild. Under årets förbundskonferens kommer du att få träffa många andra förtroendevalda från hela landet, tillsammans kommer vi att mötas, inspireras, diskutera och leda Svenska Diabetesförbundet mot framtiden.

Om du har möjlighet så vill vi även passa på att bjuda in dig till Diabetesforum 2017, där du får möjlighet att förkovra dig och lära dig om det senaste inom diabetesområdet. Det finns mycket att se fram emot. Varmt välkommen! 

Vem får komma?

Inbjudan vänder sig till alla läns- och lokalföreningar i Svenska Diabetesförbundet som ges möjligheten att skicka en deltagare per förening till Förbundskonferensen och Diabetesforum. 

Anmälan till Förbundskonferensen

Anmälan om deltagande på förbundskonferensen görs via förbundets utskickade anmälningsblankett. Blanketterna hittar du också längst ner på sidan.

Sänd din anmälan till e-post: linda.lundberg@diabetes.se alternativt till: Svenska Diabetesförbundet, att: Förbundskonferens 2017, Box 1107, 172 22 Sundbyberg. 

Anmäl dig senast den 17 mars till Förbundskonferensen. 
OBS! Efter sista anmälningsdatum avbokas kvarstående rum. 

Mer information finns under Förbundskonferens 2017 under fliken "vårt arbete" på hemsidan

Senast uppdaterad 17 januari 2017