Bli medlem Ge gåva

Fanutdelning 6 juni Skansen

06 juni 2024 18:30 — 20:00
Plats : Skansen Stockholm
Organisatör :

Svenska Diabetesförbundet kommer att få ta emot en fana av Kungen på Nationaldagen!

 Svenska Diabetesförbundet ansökte om fana av Stiftelsen Sveriges Nationaldag som varje år hyllar svenskt föreningsliv genom att dela ut 10 fanor till riksorganisationer i en livesändning från Solliden, Skansen i Stockholm.

Betydelsen av tillfället är inte bara att få delta i ett sammanhang där föreningslivet i Sverige får uppmärksamhet, utan också en möjlighet att synas och dela det fantastiska arbete som görs i alla våra föreningar runt om i landet.
Därför tycker Förbundsstyrelsen och kansliet att det är viktigt att ge föreningarna en chans att delta på olika sätt. De som har möjlighet att komma till Skansen och hurra vid utdelningen är varmt välkomna att göra det, vi behöver vara många på plats. De föreningar som själva vill ordna ett firande lokalt och titta på utdelningen tillsammans kan med fördel göra detta till ett event för att hylla föreningslivet men också hylla Svenska Diabetesförbundet som förbund, att vi finns över hela landet och alla jobbar för personer med diabetes! 


För er som har möjlighet att komma till Skansen så kommer vi att stå utanför entrén från kl.17 och dela ut kepsar samt anvisa område där vi kan stå tillsammans (sittplats garanteras ej). Sändningen börjar 18.30 och pågår till 20.00
Vi håller fanan högt!

Stiftelsen Sveriges Nationaldag – Den officiella hemsidan för Sveriges Nationaldag och flagga (nationaldagen.se)

 

 

Senast uppdaterad 13 maj 2024