Bli medlem
Ge en gåva

Rekordutdelning för Diabetesfonden

Diabetesfonden har beslutat att dela ut 27 miljoner kronor till Diabetesforskning, vilket innebär nytt rekord! Läs mer om Rekordutdelning för Diabetesfonden

Bli diabeteshjälte!

Regelbundna gåvor är av stor hjälp för forskningen. Bli månadsgivare och var med och bidra till en framtid utan diabetes. Läs mer om Bli diabeteshjälte!

Välkommen till Diabetesfonden!

Vi jobbar för att alla med diabetes ska kunna leva ett långt och friskt liv och för en framtid utan sjukdomen. Ge en gåva till forskningen Läs mer om Välkommen till Diabetesfonden!

Vår vision är ett friskt liv med diabetes och en framtid utan sjukdomen. Därför stödjer vi forskning kring alla typer och aspekter av diabetes och dess komplikationer.

Testamentera

Att testamentera till Diabetesfonden betyder att ge en gåva för framtiden. Genom att efterlämna en gåva tryggar du framtidens diabetesforskning och bidrar till minskade komplikationer och kanske till och med ett botemedel för nästa generation.

Testamentera och stöd framtiden
Företagspaket

Vill ditt företag också kämpa för en framtid utan diabetes. Då kan ni beställa ett företagspaket där ditt företag kan få diplom, banners och mejlsignaturer m.m.

Läs mer om Företagspaket

Är du intresserad av att läsa mer om vilka projekt Diabetesfonden beviljade anslag till förra året? Här hittar du en populärvetenskaplig sammanställning de projekt som får anslag från Diabetesfonden. 

Läs mer om Beviljade projekt